2013-08-26 15:56:14• hírek • Póti Orsolya

Kerékpártúra a Tisza-tóig

Augusztus 30. és szeptember 3. között kerékpáros kiránduláson vehetnek részt a kikapcsolódni vágyók, a úti cél pedig a Tisza-tó és környéke lesz.

A négy napos túrán résztvevők számtalan szórakozási lehetőség - strandolás, kerékpározás, csónakázás, ökocentrum és madárrezervátum látogatás - áll rendelkezésükre a Tisza-tónál és környékén, a csapat pedig Poroszlón szállhat majd meg.

Indulás Szatmárnémetiből augusztus 30-án, péntek reggel 7 órakor. A kirándulók kerékpárral mennek Fehérgyarmatig, onnan pedig továbbutaznak vonattal egészen Poroszlóig, ahol panzióban, vagy vendégházakban keresnek majd szállást.

A magyar igazolvánnyal rendelkezők számára szinte ingyenes, azaz 90 százalékkal olcsóbb a vonatos kerékpárszállítás - tudtuk meg a szervezőktől.

A szatmári természetjárók szeptemberben szinte minden hétvégén szerveznek majd egynapos gyalogos túrákat. Az első ilyen túra a tervek szerint a Csillag Antal-emlékkirándulás lesz szeptember 8-án, szeptember 15-én pedig a Kakastaréjt hódíthatják meg a túrázók.

További információkért érdeklődni lehet Vadady Gyulánál a 0758-435-763-as telefonszámon. A szervezők minden természetjárót szeretettel várnak!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: